Plaatselijk Belang

De vereniging voor Plaatselijk Belang Nieuw-Weerdinge is een erkende overlegpartner van de gemeente Emmen.
Zij behartigt de belangen van Nieuw-Weerdinge en haar inwoners. Er is regelmatig overleg met de verschillende afdelingen binnen de gemeente Emmen en andere instanties zoals Lefier en Sedna.
Het bestuur van Plaatselijk Belang bestaat uit een aantal vrijwilligers.

Eens per maand is er een bestuursvergadering waar diverse zaken die op dat moment spelen worden besproken en eventuele acties worden aangezet.
 
Hierbij reageren wij over het algemeen op signalen vanuit de inwonersmaar ook zaken die via de gemeente worden aangedragen worden besproken.  Ook wanneer er inwoners zijn die vastlopen binnen de gemeentelijke organisatie bieden wij daarbij hulp. Ook initiatieven vanuit de inwoners kunnen door ons worden ondersteund wanneer zij een algemeen karakter hebben.

Wij zijn als bestuur altijd op zoek naar mensen die eventueel ook een plek binnen het bestuur willen vervullen en zich in willen zetten voor het gehele dorp. Dit is hard nodig om Nieuw-Weerdinge een sterke positie binnen de gemeente Emmen te geven. 

Onder deze link kunt u ons Privacy Policy inzien.
 
Bestuursleden:
Voorzitter: Wim Katoen
Secretaris: John Uffels
Penningmeester: Lenie Henrion
Bestuursleden: Roelof Evers
  Gerke Plooy
  Albert Kamerling
  Annemarie Leeman
Het secretariaat is bereikbaar onder telefoonnummer: 0591-521646
Het e-mailadres is: plaatselijkbelangnieuwweerding@gmail.com

Hebt u vragen waar wij kunnen helpen neem dan contact met ons op.

Nog geen lid van Plaatselijk Belang? Voor 3,50 euro per jaar kunt u lid worden en ons steunen en meepraten op de algemene ledenvergadering die we ieder jaar houden.

We zijn ook actief op Facebook: